Acasă Actualitate Tineri maramureșeni, găsiți morți printre stânci, în Austria

Tineri maramureșeni, găsiți morți printre stânci, în Austria

-

Doi tineri din Maramureș au murit la locul de muncă din Austria, după ce un vagon supsendat s-a prăbușit într-o prăpastie, conform observator.ro

Nicolae Corjuc (21 de ani) și Vasile Ioan Volosin (29 ani), din Uloha, Poienile de sub Munte, au plecat în Austria la muncă, la tăiat de lemne în pădure.

Cei doi bărbați au sfârşit tragic lângă satul Winklsagritz, Austria, în timp ce curăţau o zonă forestieră care fusese afectată de o furtună. 

Bărbații au lucrat luni întregi în regiune la curățenie, după furtuna de anul trecut. Copacii tăiați au fost transportați cu ajutorul unui sistem de macarale prin cablu, pe un camion special pentru terenuri abrupte. La un moment dat, frânghia de remorcare s-a rupt, iar vagonul în care se aflau cei doi a căzut, pe stânci, de la mai mult de 50 de metri.

70 de oameni, salvatori, salvamonți, pompieri plus un elicopter au intervenit, dar nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri maramureşeni.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...