8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJeffrey Epstein a semnat un testament cu două zile înainte de a se sinucide

Jeffrey Epstein a semnat un testament cu două zile înainte de a se sinucide

Jeffrey Epstein a semnat un testament cu două zile înainte de a se sinucide în celula sa de la Centrul corecţional metropolitan din Manhattan, a anunțat presa americană.

Documente depuse la tribunalul din Insulele Virgine, săptămâna trecută, evaluau averea omului de afaceri american la peste 577 milioane de dolari, însă nu furnizau informații privind beneficiarii acesteia, scrie Associated Press, citat de BBC.

Toate bunurile lui Epstein vor fi direcționate către un fond, denumit The 1953 Trust, potrivit unei copii a testamentului, obținută de New York Post. Documentul a fost semnat pe 8 august, cu două zile înainte de moartea finanțistului.

Printre bunurile din testament se află suma de 56 de milioane de euro cash, peste 14 milioane de dolari în investiții și 18 milioane de dolari în automobile, bărci și bunuri de aviație. Acesta deținea, de asemenea, obiecte de artă, antichități și alte bunuri de valoare.

Unele dintre presupusele victime ale lui Epstein au anunțat că vor cere despăgubiri, după moartea sa.

Medicul legist din New York care a constatat că Epstein, de 66 de ani, al cărui cadavru a fost descoperit pe10 august, a murit din cauza „sinuciderii prin spânzurare”.
Epstein a pledat nevinovat la acuzațiile de abuz sexual care i s-au adus și a fost reținut fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune. El putea fi condamnat la 45 de ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS