25.1 C
Craiova
miercuri, 6 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateFifor, despre răspunsul primit de o tânără care cerea ajutor la 112 în Vrancea: Cine a greşit pleacă acasă

Fifor, despre răspunsul primit de o tânără care cerea ajutor la 112 în Vrancea: Cine a greşit pleacă acasă

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunţă că trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un poliţist i-a spus unei tinere că nu are echipaje de Poliţie disponibile. „Cine a greşit pleacă acasă”, a spus Fifor, informeaza Mediafax.

„Nu am niciun fel de toleranţă faţă de astfel de situaţii. Luni dimineaţa Corpul de Control al Ministerului de Interne va fi prezent la Vrancea pentru a vedea ce s-a întâmplat acolo. De îndată ce vom avea rezultatele acestui control, le vom face publice. Dacă s-a greşit, cine a greşit pleacă acasă”, a declarat Mihai Fifor.

Joi, poliţiştii din Vrancea au început o anchetă, după ce o fată a sunat la 112 şi ar fi cerut ajutor, iar un dispecer i-ar fi răspuns că nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenţă.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, conducerea a dispus verificări prin structura specializată, structura de control intern.

In funcţie de rezultatul verificărilor se vor dispune măsurile legale care se impun”, declara purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, o tânără judeţul Vrancea a sunat la 122 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor. Poliţista i-ar fi spus insa că nu are echipaje disponibile.

Poliţista i-ar fi spus fetei că nu ştie în cât timp poate să direcţioneze un echipaj către locul apelului, deoarece poliţiştii sunt angrenaţi în mai multe misiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS