11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMetallica, donație de 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii

Metallica, donație de 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii

Trupa Metallica, prin fundația sa All Within My Hands, a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, proiect al Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu de la „Dăruiește viața”, a transmis Hotnews

Gestul celor de la Metallica a fost făcut public, vineri seara, pe Facebook de Asociatia „Dăruiește viața”. Trupa a concertat aseara in Bucuresti. Renumita trupa rock a susținut un nou concert la București, miercuri, la Arena Naţională, în cadrul turneului „Worldwired”. Informatoia despre donatie a devenit virala pe internet.

„Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”, se arată pe pagina de Facebook a asociației Dăruiește Viața.

Donatia pentru spitalul oncologic de copii este una dintre cele mai mari dintre cele facute publice in ultima perioaada. Si alte trupe rock sunt implicate in actiuni caritabile.

Metallica, pentru a patra oara in Romania

Legendara trupă s-a întors în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa, potrivit Digi24. Este a patra prezență a trupei Metallica în România după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Trupa legendara are multi fani in Romania.

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România va avea 9 niveluri, 6 etaje și 12.000 mp. Potrivit site-ului asociației, proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii.

Romania incearca de ceva vreme sa construiasca trei spitale regionale, insa autoritatile se tot impotmolesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS