9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCristi Minculescu, după ce Metallica a cântat ”De vei pleca”: Copleșitor!

Cristi Minculescu, după ce Metallica a cântat ”De vei pleca”: Copleșitor!

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, scrie într-o postare pe Facebook că momentul în care bassistul formației Metallica, a început să cânte De vei pleca a fost copleșitor, potrivit g4media.

”Copleșitor! Nu există pentru mine, Valter și Boro recunoaștere mai autentică a muncii, implicării și devotamentului nostru pentru Iris așa cum a fost acest moment din concertul Metallica. Publicul ne-a confirmat că pentru ei suntem Iris, iar acest lucru ne dă putere să facem totul posibil! #cristiminculescu #valterpopa #doruborobeica #deveipleca”, a scris Minculescu pe Facebook.

”De vei pleca” este al doilea EP lansat de Iris în Iulie 2000.

„De vei pleca” este cover după piesa „We Wish You Well” cântată de Whitesnake.

Metallica a susţinut, pe 14 august, cel de-al patrulea concert în România, pe Arena Naţională din Bucureşti în cadrul în cadrul turneului „Worldwired Tour 2019”, turneu în care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formaţiei americane: „Hardwired…To Self-Destruct”.

La eveniment a participat un număr record de spectatori, respectiv 50.244. La finalul interpretării, pe ecrane a fost afişată o imagine cu trupa Iris.

Sursag4media

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS