Acasă Actualitate Pompierii se chinuie de 13 ore să stingă incendiul masiv de la...

Pompierii se chinuie de 13 ore să stingă incendiul masiv de la un depozit de materiale reciclabile

-

Pompierii intervin, miercuri dimineața, pentru stingerea incendiului de la depozitul de materiale reciclabile din Buzău, la mai bine de 13 ore de la declanșarea acestuia. Potrivit ISU, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare, transmite hotnews.

Pompierii din Buzău intervin, miercuri dimineața, pentru stingerea incendiului de la depozitul de materiale reciclabile, izbucnit marți seara, în jurul orei 18.00, la ieșirea în oraș.
Potrivit reprezentanților ISU Buzău, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare. „Practic, din cauza cantităților mari de materiale combustibile, butelii încărcate cu gaz, s-a format foarte mult jar la nivelul solului, iar pompierii iau bucată cu bucată toate materialele care nu au ars în întregime și le udă”, au explicat pompierii buzoieni.
În timpul nopții, la stingerea incendiului au acționat 18 autospeciale cu peste 90 de pompieri, unele venite din județele învecinate, iar de miercuri dimineață în zonă vor rămâne 7 echipaje, care vor lucra la lichidarea ultimelor focare de foc.

Cele 200 de persoane care au fost evacuate din locuințele aflate în apropierea depozitului de materiale reciclabile au revenit în casele lor în cursul nopții, au mai transmis reprezentanții ISU Buzău.
Aceștia vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului după ce focul va fi stins complet.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 3.000 de metri, cu degajări mari de fum, iar autoritățile au emis marți seara o avertizare prin sistemul Ro-Alert.

Sursahotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...