8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tânără a încercat să iasă din România cu acte false

O tânără a încercat să iasă din România cu acte false

O tânără de 22 de ani, din Republica Moldova, a încercat să iasă din ţară, prezentând la vamă acte pe care le-a găsit pe o plajă din Constanţa. Ea este cercetată acum de poliţişti pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei, informează MEDIAFAX.

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II au depistat o tânără din Republica Moldova, de 22 de ani, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosind o carte de identitate ce aparţinea altei persoane.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, tânăra călătorea miercuri seara ca pasager într-o maşină înmatriculată în Bulgaria.

Poliţiştii au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care tânăra a fost dusă la sediul instituţiei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că tânăra este cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 22 ani, care a declarat că a găsit cartea de identitate pe plajă în Constanţa, se arată în comunicat.

Tânăra este cercetată pentru fals privind identitatea şi de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS