Acasă Actualitate Încă un deputat PSD pleacă la Pro România

Încă un deputat PSD pleacă la Pro România

-

Deputatul Alexandru Bălănescu a trecut de la PSD la Pro România, a anunțat miercuri, Ion Mocioalcă, secretarul general al formațiunii conduse de Victor Ponta, potrivit hotnews.

„Echipa ProRomânia se întărește!! Îi urăm bun venit deputatului Alexandru Bălănescu, Pro România Mehedinți, noul nostru coleg! Împreună suntem puternici, pentru români, pentru România!”, a scris miercuri dimineață, Ion Mocioalcă, pe Facebook.

Alexandru Bălănescu este deputat ales în circumscripţia electorala nr.27 Mehedinți, validat pe listele Partidului Social Democrat.

Sursahotnews
Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.