17.6 C
Craiova
vineri, 22 septembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateProcuror de caz Caracal: Când s-a aflat potenţialul autor, victima nu mai era în viaţă

Procuror de caz Caracal: Când s-a aflat potenţialul autor, victima nu mai era în viaţă

Victima nu mai era în viaţă când s-a aflat potenţialul autor, spun surse judiciare, citând raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal. Mandatele s-au dat ofiţerului de serviciu de la Poliţie în jurul orei 3,15, acesta spunând că la Poliţie nu mai e nimeni.

Surse judiciare care citează raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal au declarat, pentru MEDIAFAX, că s-au solicitat mandate de percheziţie la adresa bănuitului şi la alte două adrese, cu care acesta avea legături, în jurul orei 2.20.

„Localizarea a fost pe o arie mare, într-o zona cu câteva sute de case. La ora 2,00, când s-a aflat potenţialul autor, victima nu mai era în viaţă. Cel mai probabil, după ce autorul a aflat că aceasta a sunat la 112, a turbat, a strâns-o de gât şi a ars-o într-un butoi din curte. Singurele detalii date de fată au fost că vede pe geam un brad, un nuc, nişte câini, o maşină si un gard roşu”, spun sursele citate.

Potrivit acestora, la ora 3.05 s-au luat mandatele de la Judecătorie şi au fost date ofiţerului de serviciu de la Poliţie în jurul orei 3,15. „Acesta a susţinut că la Poliţie nu mai e nimeni din echipă”, adaugă sursele citate.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS