10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSinucidere pe magistrala de metrou Dristor-Pantelimon

Sinucidere pe magistrala de metrou Dristor-Pantelimon


În stația Izvor (de pe magistrala 1), circulația garniturilor este blocată după ce un bărbat, de 40 de ani, s-a aruncat în fața trenului.

Pentru a scoate victima de sub şine, salvatorii au fost obligaţi să întrerupă curentul electric. În urmă cu puţin timp, angajaţii ISU au constatat decesul bărbatului pe care acum încească să-l scoată pe peron.
robleme sunt în principal pe magistralele 1 și 3. Din informațiile de la această oră, o persoană s-a aruncat în fața unei garnituri de metrou la stația Izvor.
Călătorii de pe magistralele 1 și 3 așteaptă deja de câteva zeci de minute. Aceștia au fost anunțați că „din motive independente de Metrorex, circulația trenurilor funcționează cu întârziere.”
Călătorii sunt scoși din trenuri, iar Metrorex a anunțat că această stație este închisă.

Răspunsul oficial al Metrotrex

Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon).
Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid.
Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.
Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul”.

Din primele date, nu există nicio suspiciune că bărbatul ar fi fost împins în șine. Toți martorii susțin că acesta s-a aruncat în fața trenului atunci când acesta a intrat în stația Izvor.
Circulaţia metrourilor va fi reluată în următoarele zeci de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS