-2.4 C
Craiova
luni, 17 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateMai multe drumuri sunt închise circulaţiei

Mai multe drumuri sunt închise circulaţiei

Mai multe drumuri sunt închise circulaţiei pentru efectuarea de reparaţii, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În judeţul Prahova, în perioada 23.07.2019 – 25.07.2019, circulația rutieră este închisă pe DN 1B, la kilometrul 5, în comuna Bejoi, în vederea executării lucrărilor de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată Ploiești-Măneciu. Traficul se desfășoară pe ruta alternativă DN 1A Boldești Scăieni – Pod Telejean – DC 159 – DN 1B Bucov.

În județul Covasna, în perioada 23.07.2019 – 31.08.2019, circulația rutieră este închisă pe DN 11C Târgu Secuiesc – Bixad, între kilometrii 22 şi 23, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la partea carosabilă. Traficul se desfășoară pe ruta alternativă DN 11B Târgu Secuiesc – Cozmeni.

Pe DN 5 București – Giurgiu, traficul rutier pe podul peste Argeș de pe raza localităţii Adunații Copăceni, judeţul Giurgiu, este închis pentru reparații. Circulaţia se desfăşoară deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu restricţie de viteză de 30 km/h.

În judeţul Neamţ, circulaţia rutieră a fost închisă, până la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242 – 286 (Poiana Largului – Bicaz), pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a suprafeţei de rulare, care a fost afectată în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă. Ruta ocolitoare este Poiana Largului – DN 15B – Târgu Neamţ – DN 15C – Piatra Neamţ – DN 15 – Bicaz.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h, pentru continuarea lucrărilor de reparaţii la pod, efectuate pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la data de 1 august 2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vrei să vopsești fațada? Întreabă mai întâi la primărie

Vreți reduceri? Dați cu var e fațadă. Pentru o reducere de impozit, ar fi răspunsul autorităților locale.

ȘTIRI GdS