5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreședintele CS Pandurii va protesta zilnic în fața primăriei

Președintele CS Pandurii va protesta zilnic în fața primăriei

Președintele CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a luat decizia să protesteze în fiecare zi la ora 12,00, în fața primăriei. Prunariu anunțase initial că din această săptămână va intra în greva foamei pentru a rezolva problemele CS Pandurii, însă a fost sunat de ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, să nu apeleze la gesturi extreme. Clubul este în subordinea ministerului și avea un contract de colaborare cu Primăria Târgu Jiu, pe care autoritatea locală nu dorește să îl mai pună în aplicare. Este vorba de ștergerea unor penalități sau subvenționarea consumului de apă de către sportivi.

„Nu voi face greva foamei, m-au convins familia, colegii, prietenii și ministrul Matei. Nu merită să-mi pun sănătatea în pericol pentru a demonstra ADEVĂRUL.
Dar voi protesta zilnic, doar eu, cu banderolă albă, pentru a atrage atenția autorităților de nedreptățile făcute Clubului Pandurii Târgu-Jiu. În fiecare zi, la ora 12,00 voi depune un protest la Primăria Târgu-Jiu…”, a declarat Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS