14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Pompier acuzat de trafic de influenţă

Pompier acuzat de trafic de influenţă

Ofiţerii Serviciului Anticorupţie Dolj au anunţat reţinerea unui pompier din cadrul ISU Dolj, acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 300 de dolari de la un denunţător. În schimbul mitei, pompierul promisese că va „aranja“ plata unor taxe vamale mai mici pentru o maşină adusă din SUA.

„Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timişoara, au procedat la prinderea în flagrant a unui bărbat, de 46 ani, din Craiova, plutonier adjutant în cadrul ISU Oltenia. Acesta primea suma de 300 dolari de la un martor denunțător, pentru a-i facilita plata unor taxe vamale mai mici la Vama Craiova, în baza unor relații de prietenie pe care le are cu angajaţi ai acestei instituţii“, au explicat anchetatorii.


Aceştia mai spun că cercetările au fost începute luni, 15 iunie, după ce o persoană s-a plâns că pompierul i-a cerut 300 de dolari pentru a-l ajuta să achite taxe vamale mai mici pentru un autoturism de lux adus din SUA.
După acţiunea de prindere în flagrant, suspectul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timişoara. După ce a fost audiat, procurorul de caz a dispus reţinerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore. Craioveanul, de 46 de ani, urmează să fie dus la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...