Fiul lui Leo de la Strehaia, reţinut pentru înşelăciune
Fiul lui Leo de la Strehaia, reţinut pentru înşelăciune

Fiul lui Leo de la Strehaia a fost reţinut luni seara pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de înşelăciune, au declarat surse judiciare. Tânărul de 25 de ani, împreună cu un alt bărbat, ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat. Cei doi s-au prezentat sub identităţi false, scrie Mediafax.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Sector 1 au prins în flagrant şase persoane. Acestea, după ce au indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale, au încărcat 17 aparate de aer condiţionat, urmând să încarce alte câteva zeci, pe care le-au transportat pe raza unei localităţi din judeţul Ilfov. Ei au fost prinşi de agenţii de poliţie.

300.000 de lei, valoarea aparatelor de aer condiţionat

„Din cercetări, până la acest moment, a rezultat faptul că mai multe persoane, arogându-şi în fals calitatea de reprezentaţi a două societăţi comerciale, ar fi indus în eroare persoana vătămată, determinând-o să livreze de la punctul de lucru situat pe raza Sectorului 1, circa 150 de aparate de aer condiţionat, în valoare de 300.000 lei”, arată Poliţia Capitalei.

Doi bărbaţi, în vârstă de 25 şi de 40 de ani, au fost reţinuţi în acest caz pentru înşelăciune. Surse judiciare au declarat că tânărul de 25 de ani reţinut pentru înşelăciune este fiul lui Leo de la Strehaia. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.