11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCornelia Catanga, în spital după ce ar fi suferit un infarct

Cornelia Catanga, în spital după ce ar fi suferit un infarct

Cornelia Catanga a ajuns la spital după ce a suferit un infarct. Aceasta a fost internată la Spitalul Floreasca, duminică seara. „De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie”, a spus soţul artistei, Aurel Pădureanu, pentru MEDIAFAX.

”Soţiei mele i s-a făcut rău aseară, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conştientă. De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înţeles că e vorba de un infarct”, a spus Aurel Pădureanu, soţul şi partenerul de scenă al cântăreţei, pentru MEDIAFAX.

Cântăreaţa a slăbit foarte mult, aproximativ 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate.

Cornelia Catanga este o cântăreaţă de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău. Este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu.

În 1985 a avut primul spectacol la Sala Polivalentă, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Din 1986 a susţinut turnee în străinătate (în special Israel, dar şi la Berlin). După 1995 a înregistrat colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin şi Loredana Groza.

Autor: Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS