10.1 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2019
Acasă Actualitate Cornelia Catanga, în spital după ce ar fi suferit un infarct

Cornelia Catanga, în spital după ce ar fi suferit un infarct

-

Cornelia Catanga a ajuns la spital după ce a suferit un infarct. Aceasta a fost internată la Spitalul Floreasca, duminică seara. „De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie”, a spus soţul artistei, Aurel Pădureanu, pentru MEDIAFAX.

”Soţiei mele i s-a făcut rău aseară, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conştientă. De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înţeles că e vorba de un infarct”, a spus Aurel Pădureanu, soţul şi partenerul de scenă al cântăreţei, pentru MEDIAFAX.

Cântăreaţa a slăbit foarte mult, aproximativ 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate.

Cornelia Catanga este o cântăreaţă de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău. Este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu.

În 1985 a avut primul spectacol la Sala Polivalentă, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Din 1986 a susţinut turnee în străinătate (în special Israel, dar şi la Berlin). După 1995 a înregistrat colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin şi Loredana Groza.

Autor: Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS