12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRemanierea Guvernului va fi decisă mâine

Remanierea Guvernului va fi decisă mâine

Remanierea Guvernului va fi decisă mâine, la Comitetul Executiv Naţional al PSD a anunţat, ieri, la Călăraşi, premierul Viorica Dăncilă.

„Vor fi remanieri. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în Comitetul Executiv Naţional, vom hotărî împreună ce miniştri sunt remaniaţi sau nu. Bineînţeles la propunerea primului-ministru”, a declarat sâmbătă Dăncilă, potrivit realitatea.net.

„Este o evaluare care a ţinut cont de mai multe criterii. Şi din punct de vedere al programului de guvernare, şi din punct de vedere al eficienţei. Dar şi din punct de vedere al comunicării, şi din punct de vedere al deplasărilor în teritoriu. Sunt numai câteva criterii pe care le-am avut în vedere”, a mai spus Dăncilă.

Pesediștii se vor întâlni, luni, la Parlament într-un Comitet Executiv Naţional în care vor discuta teme extrem de importante printre care și remanierea guvernamentală.

În ceea ce privește numele miniștrilor care vor fi remaniați, surse apropiate Guvernului vorbesc de Carmen Dan, Petre Daea, Daniel Suciu, Răzvan Cuc și alții.
Remanierea s-ar putea extinde şi la ministerele ALDE, conform unor discuții neoficiale. Pe lista neagră ar fi ministrul de externe – Teodor Meleşcanu şi ministrul Energiei – Anton Anton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS