19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePanică în aer. Motorul unei aeronave s-a defectat

Panică în aer. Motorul unei aeronave s-a defectat

Pasagerii unui zbor Delta Air Lines au privit îngroziți cum avionul a pierdut o piesă din motor, în aer, , informează mediafax.ro

Speriați, aceștia au început să se roage și să trimită mesaje de adio familiilor, așteptându-se la o tragedie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Aproximativ 150 de pasageri ai zborului Delta 1425 se îndreptau dinspre Atlanta spre Baltimore, luni, când unul dintre motoare s-a defectat în aer. Unul dintre pasageri a filmat cum o piesă de metal se balansa în interiorul motorului.

Pasagerii povestesc clipele de groază

Mai mulți pasageri au povestit pentru CNN momentele tensionate din aeronavă.

După ce am auzit o explozie puternică, am văzut cum pătrunde fum în cabină şi ne-am speriat foarte tare”, spune Avery Porch, unul dintre pasageri, pentru un post afiliat CNN.

Pasagerii susţin că trecuse mai bine de o oră de la decolare, atunci când căpitanul i-a informat că se pregătesc pentru o aterizare de urgenţă.

Aeronava de tip MD-88 a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Internaţional Raleigh-Durham, a afirmat un purtător de cuvânt al Administraţiei Aviaţiei Federale.

După aterizare, pasagerii au fost transferaţi pe alte aeronave pentru a ajunge la destinaţia iniţială. Compania Delta a declarat că motorul avionului a fost înlocuit, iar avionul urmează să reintre în serviciu în următoarele ore.

Motorul avariat al aeronavei urmează să fie inspectat de o echipă de experţi din Atlanta.

Vezi ce s-a întâmplat cu două avioane care s-au cocnit în aer AICI  

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS