34.5 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăActualitateListele cu persoanele juridice în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate

Listele cu persoanele juridice în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate

Listele cu persoanele juridice în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate. Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 08 iulie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

73 dosare pentru 113 autovehicule acceptate în programul Rabla

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 73 dosare pentru 113 autovehicule și o contestație pentru 9 autovehicule.
Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 47 dosare pentru 73 autovehicule. Dintre acestea, 62 sunt pur electrice și 11 electrice hibride.
Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro). Trebuie să accesaţi secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.


Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus. Listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.
Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, pentru ambele programe, se desfășoară până pe 30 septembrie 2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS