7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLicitație pentru reabilitarea Casei de Cultură

Licitație pentru reabilitarea Casei de Cultură

Patru licitații pentru lucrări de infrastructură publică sunt programate săptămâna aceasta la Primăria Târgu Jiu, între care una pentru reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor. Imobilul a fost cumpărat anul trecut de primărie.


În clădire plouă, acoperișul fiind grav afectat de intemperii. Sala nici nu mai este folosită ca urmare a acestui lucru.


Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că licitația cu valoarea cea mai mare se referă la modernizarea Colegiului Național „Spiru Haret“ și are o valoare de peste 1,4 miloane de euro. „Va mai fi scoasă la licitație realizarea documentaţiei tehnico-economice pentru lucrările de intervenţie și reparații la Casa de Cultură din municipiu.

Alte două licitații vizează reabilitarea pasarelei peste calea ferată și realizarea unui grup electrogen la Stadionul Municipal“, a mai spus Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

Nu sunt constructori

Niciun constructor nu s-a prezentat recent la licitația pentru reabilitarea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu. Acesta este cel mai mare colegiu din județul Gorj și este găzduit de o clădire monument istoric. La primele licitații, firmele nu au fost interesate de lucrare pentru că bugetul era prea mic.


Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu, a precizat că valorile pentru lucrări au fost reactualizate.


La licitația programată în urmă cu doar câteva zile nu s-a prezentat nicio firmă de construcții, cu toate că două societăți au cerut inițial informații despre lucrare. Viceprimarul orașului a spus că procedura de scoatere la licitație a lucrării de modernizare a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” va fi reluată în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS