13.9 C
Craiova
marți, 22 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Elevul care s-a spânzurat a doua zi după ce a dat BAC-ul a obţinut media 9,25

Elevul care s-a spânzurat a doua zi după ce a dat BAC-ul a obţinut media 9,25

Elevul unui liceu din Oradea, care s-a spânzurat a doua zi după ce susţinuse Bacalaureatul a obţinut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidaţi din liceul pe care îl terminase, potrivit MEDIAFAX.

Adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic „Aurel Lazăr“ din Oradea, a obţinut nota 9,1 la Limba şi literatura română, 9,85 la Istorie şi 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25. Astfel, cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat din cei 119 candidaţi care au susţinut examenul de Bacalaureat.

Elevul excela la limbile străine, fiind admis la o universitate din China

Surse din cadrul sistemului de învăţământ din Bihor au declarat că adolescentul, care era din localitatea Alparea, şi a avut rezultate bune şi în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China. Tânărul a fost înmormântat, astăzi, în localitatea natală.

El a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat.

Autor: Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Psiholog Suzana Pavlov, despre şcoala în pandemie: Copiii se...

Măsurile anti-coronavirus au schimbat radical modul în...

ȘTIRI GdS

Psiholog Suzana Pavlov, despre şcoala în pandemie: Copiii se...

Măsurile anti-coronavirus au schimbat radical modul în care este organizat învăţământul. Suzana Pavlov, medic psiholog, vorbeşte despre cum putem gestiona această perioadă...
00:00:47

Prins cu 400 grame de cocaină, la Filiaşi

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventivă a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Doi craioveni, printre cei mai buni olimpici ai lumii

Doi craioveni, printre cei mai buni olimpici ai lumii

Piața muncii din Dolj își revine. A scăzut numărul...

La jumătatea lunii septembrie, contractele individuale de muncă suspendate în Dolj erau la un nivel mai scăzut decât înainte de pandemie. Ceea ce înseamnă că unii doljeni au fost rechemati la muncă, de firmele angajatoare.

Opt călugări de pe muntele Athos au COVID-19

Opt călugări din mănăstirea Sfântul Pavel de pe Muntele Athos, enclava cvasi-izolată din nordul Greciei, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, a...