12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiviu Dragnea repară maşinile Administraţiei Penitenciarelor

Liviu Dragnea repară maşinile Administraţiei Penitenciarelor

Liviu Dragnea, care execută o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, repară maşinile Administraţiei Penitenciarelor.

Surse din mediul penitenciar au declarat că fostul preşedinte al PSD a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova, potrivit Digi 24.

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală. Primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.
Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS