15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCriminal în libertate: Patru oameni înjunghiaţi, iar un altul lovit cu maşina în Timiş

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiaţi, iar un altul lovit cu maşina în Timiş

Un tânăr de 33 de ani a înjunghiat mortal, miercuri dimineaţa, un bărbat în oraşul Făget, iar pe soţia acestuia a rănit-o grav. Acesta a fugit şi a rănit un alt bărbat într-un sat din apropiere. El este căutat de poliţiştii din Timiş, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc, miercuri dimineaţa, în parcul din oraşul Făget, judeţul Timiş.

Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mişcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuţit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers într-un sat din apropiere. Acolo a lovit un bărbat, iar apoi i-a furat maşina. La ora transmiterii acestei ştiri, criminalul este căutat de poliţiştii din judeţul Timiş.

Criminal în libertate

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Timiş, în total, individul de 33 de ani a înjunghiat patru persoane, miercuri dimineaţa. Este vorba de cei doi soţi din parcul din Făget, unde bărbatul a fost declarat mort, iar femeia se afla în stare gravă. Plus alte două persoane din localitatea Temereşti, de unde a furat o maşină după incidentul din Făget.

Cu maşina furată, a lovit o altă persoană, aceasta fiind a cincea victimă a individului.

Care este starea victimelor

Mihai Grecu, şeful Unităţii de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat că femeia înjunghiată în parcul din Făget va fi transportata la unitatea medicală cu elicopterul SMURD. Aceasta se află în comă.

Totodată, şi o a treia victima a individului va fi dusă la Timişoara cu o ambulanţă. Celelalte două victime au fost transportate la Spitalul din Făget pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii nu au reuşit încă să îl prindă pe indivind, acesta fiind căutat.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o. Autoturismul a fost abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS