18 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateConsilierii din Turnu Măgurele cer retragerea titlului de cetățean de onoare dat lui Liviu Dragnea

Consilierii din Turnu Măgurele cer retragerea titlului de cetățean de onoare dat lui Liviu Dragnea

Şase consilieri locali din oraşul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, cer retragerea titlului de cetăţean de onoare conferit de administraţia locală lui Liviu Dragnea cu mai bine de zece ani în urmă.

Şase consilieri locali au iniţiat un proiect de hotărâre privind retragerea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Turnu Măgurele conferit lui Liviu Dragnea.

Cererea celor şase consilieri din Grupul Liberalilor a fost depusă vineri la primărie, urmând ca proiectul să fie redactat şi apoi suspus dezbaterii în Consiliul local al oraşului Turnu Măgurele.

„Este dezonorant pentru oraş să aibă drept cetăţean de onoare un puşcăriaş. Titlul de cetăţean de onoare se acordă unor oameni care au o contribuţie privind realizarea unor obiective, rezultate deosebite, sprijin pentru comunitate. Dragnea, în afară de faptul că nu a ajutat cu nimic oraşul Turnu Măgurele, este un infractor. Şi, scuzaţi-mă, Turnu Măgurele nu este un oraş de infractori. Dacă era oraş de infractori, atunci era o mândrie şi o onoare să avem un infractor cetăţean de onoare”, a declarat, pentru Mediafax, Claudiu Crăcea, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Acesta a spus că, dacă proiectul va fi respins, va organiza acţiuni de protest zilnice în oraş, până când titlul îi va fi retras lui Liviu Dragnea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS