Acasă Actualitate Audi furat de pe o stradă din cartierul Lăpuş

Audi furat de pe o stradă din cartierul Lăpuş

-

Un cititor GdS a sesizat faptul că autoturismul său, un Audi A8, a fost furat în noaptea de marţi spre miercuri. Autoturismul, care este înmatriculat în Bulgaria, a dispărut de pe o stradă din cartierul craiovean Lăpuş Argeş.

Întrebaţi despre acestă situaţie, poliţiştii craioveni au confirmat furtul şi au precizat că fac cercetări pentru identificarea autorilor. „A fost întocmit un dosar penal pentru furt şi se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea bunului”, au precizat oamenii legii. Autoturismul furat era parcat pe strada Ion Ţuculescu.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.