Acasă Actualitate Liviu Dragnea îşi va executa pedeapsa la Rahova, în regim închis

Liviu Dragnea îşi va executa pedeapsa la Rahova, în regim închis

-

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul unităţii. Decizia a fost luată de comisia penitenciarului, întrunită astăzi.

Potrivit aceloraşi surse, Liviu Dragnea ar putea să treacă la regim semideschis după executarea unei cincimi din pedeapsă. După această perioadă, comisia se va întruni din nou pentru a decide în ce unitate continuă Dragnea executarea pedepsei. Însă, Penitenciarul Rahova nu are regim semideschis.

Încarcerat pe 27 mai

De altfel, fostul preşedinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenţie la Penitenciarul Rahova. Astfel, el vrea să fie vizitat de familie şi cei apropiaţi.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova. Asta după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. În acest dosar a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului. În acest dosar, el a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Nativii Berbec au noroc în afaceri astăzi. Dacă aveți propria companie, s-ar putea să încheiați un contract important care vă poate...

Pedepse cu suspendare pentru fraudarea APIA Dolj

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au început, ieri, judecarea apelului formulat de inculpaţii dintr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene

UCB a decis suspendarea cursurilor pentru o săptămână

Universitatea „Constantin Brâncuși“ (UCB) din Târgu Jiu a decis suspendarea cursurilor pentru o săptămână, după ce o studentă care a revenit din...