Poliţiştii doljeni au reușit să identifice și să prindă persoana care a spart o agenție bancară din comuna Moțăței. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, din Maglavit. Deși a reușit să intre în bancă, bărbatul nu a furat nimic, așa că acum este cercetat pentru tentativă de furt calificat.

Potrivit oamenilor legii, ”în noaptea de 12 spre 13 iunie, o persoană a pătruns prin efracție în sediul agenției bancare. Aceasta a spart peretele din spate al imobilului respectiv, apoi a forţat ușa de acces în camera unde se afla seiful. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seiful nu prezenta urme de forţare. În urma deschiderii acestuia, reprezentanţii băncii au stabilit că nu au fost înregistrate lipsuri”, au explicat polițiștii doljeni.

Aceștia din urmă susțin că suspectul a fost prins în cursul zilei de astăzi. ”Azi, în urma activităților specifice de investigare și cercetare întreprinse de colectivul de polițiști constituit la nivelul IPJ Dolj, a fost identificat și prins un bărbat de 22 de ani, din Maglavit, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativa la furt calificat. Cercetările continuă în vederea administrării probatoriului și dispunerii măsurilor legale”, au precizat oamenii legii.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.