Acasă Actualitate Minori, cercetaţi pentru furturi de biciclete

Minori, cercetaţi pentru furturi de biciclete

-

Doi elevi, de 11 și 12 ani, din Bustuchin și Licurici, au intrat în atenția polițiștilor târgujieni pentru furt de biciclete. Cei doi tineri au fost depistați ieri, în zona stației de autobuz de pe strada Republicii. Aceștia aveau asupra lor o bicicletă, care corespundea semnalmentelor unei biciclete sustrase la data de 8 iunie. Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri, care, fiind întrebați de proveniența bicicletei, au declarat că ar fi sustras-o de pe strada Victoriei, în noaptea de 8 iunie.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de investigații criminale au stabilit că cei doi minori, în noaptea de 7 spre 8 iunie, ar mai fi sustras o bicicletă de pe strada Minerilor, din municipiul Târgu Jiu, pe care au înstrăinat-o, în schimbul unei datorii mai vechi. Cele două biciclete au fost recuperate de polițiști și predate părților vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...