-1.8 C
Craiova
luni, 17 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateCirculaţia este întreruptă pe DN 73D Piteşti - Câmpulung. Care este situaţia drumurilor din ţară

Circulaţia este întreruptă pe DN 73D Piteşti – Câmpulung. Care este situaţia drumurilor din ţară

Circulaţia este întreruptă pe DN 73D. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră rămâne întreruptă pe DN 73D Piteşti – Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş.

Cauza este o alunecare a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 metri. Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti – Câmpulung.

Situaţia drumurilor din ţară

Începând cu data de 04.06.2019, DN 67C Transalpina a fost redeschis circulaţiei publice pe sectorul de drum închis anterior traficului, între Rânca şi Obârşia Lotrului, judeţul Gorj.

Circulaţia autovehiculelor este însă permisă doar în intervalul orar 08:00 – 20:00, cu limită de viteză de 30 km/h şi restricţie de tonaj de maxim 7,5 tone.

Sunt în vigoare trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea de lucrări de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe 2 tronsoane kilometrice, respectiv:

– 86 – 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti);

– 124 – 131, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers Bucureşti-Constanţa, circulaţia fiind astfel deviată pe sensul către Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Odiseea interimatelor, la final? Înalta Curte ar putea decide...

Eugen Georgescu, actualul director interimar al Spitalului Clinic Judeţean...

ȘTIRI GdS