16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(Video) Scene revoltătoare la o creșă din Năvodari. Copiii erau bătuți și obligați de educatoare să se spele cu apă din vasul de toaletă

(Video) Scene revoltătoare la o creșă din Năvodari. Copiii erau bătuți și obligați de educatoare să se spele cu apă din vasul de toaletă

Polițiștii au demarat o anchetă la o creșă din Năvodari, după ce două îngrijitoare au fost filmate în timp ce băteau copiii și îi obligau să se spele pe față cu apă din toaletă.

Faptele au ieșit la iveală după ce un părinte îngrijorat a montat un sistem de înregistrare audio care surprinde cum două îngrijitoare îi agresează verbal pe copii.
Părinții au mers cu înregistrarea la poliție, iar în cauză au început cercetările pentru purtare abuzivă, deocamdată in rem, relatează Mediafax.
„Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge şi umflatul ăsta se ia după ea”, se aude o îngrijitoare spunând pe fundal, potrivit Antena 3.
Mama unui copil a spus că pe lângă faptul că micuții sunt bruscați și înjurați, aceștia au fost puși și să se spele pe față cu apă din toaletă.
„Pe lângă faptul că m-a deranjat foarte tare că a pus-o să se spele cu apă din toaletă pe faţă, se ţipă încontinuu la ea, ţin să cred că au ceva personal cu ea, pentru că 80% din acea înregistrare de o oră nu se ţipă, se urlă”, a spus mama unui copil.
Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, copiii agresați au puțin peste doi ani și jumătate.
Polițiștii au mers la creșa din Năvodari, de unde au ridicat și înregistrările de pe camerele video.
„Se fac toate demersurile pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
De asemenea, cazul a ajuns și în atenția Primăriei Năvodari, de care aparține creșa respectivă. Primarul localității, Florin Chelaru, a precizat că în cursul acestei zile se va constitui o comisie care va analiza situația și va lua măsuri, dacă acestea se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS