14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO firmă doljeană, furnizor de top internațional

O firmă doljeană, furnizor de top internațional

Suntem obișnuiți să vedem companii din alte țări care își oferă serviciile și pe piața românească, însă există mișcare în business și în sensul invers: o companie românească ce are sediul chiar în județul Dolj are deja ani de experiență internațională, oferindu-și serviciile către clienți din nu mai puțin de 147 de țări! Este vorba despre THC Projects, care a abordat încă de la lansare piața globală de servicii de găzduire web prin platforma THCServers.com.

Recent, firma doljeană a anunțat că a decis să lanseze o linie de business special dedicată pieței românești, tocmai pentru a oferi firmelor din țara noastră expertiza sa globală în materie de servicii web. Thc.ro ofera solutii complete de hosting, domenii web, web design și chiar securitate web, dedicându-se tuturor profilelor de clienți – de la IMM-uri la început de drum până la mari companii care au nevoie de servicii complete în domeniul web.

„Misiunea THC.ro este de a crea cea mai bună experiență de găzduire și de a o îmbunătăți în mod constant. La nivel de echipă, avem în spate peste 16 ani de experiență în domeniul IT & design și dorim să contribuim activ la dezvoltarea visurilor antrepenoriale din România. Fie că achiziționăm hardware now, software de ultimă generație sau ne optimizăm competențele, tot timpul căutăm să fim mai buni! Utilizând tehnologie de ultimă oră și având un datacenter propriu, ne permitem să furnizăm găzduire rapidă la prețuri minime,” spune Cătălin Florica, CEO al THC Projects.

Numele THC Projects nu a fost ales întâmplător, THC fiind acronimul de la The Hosting Company. Firma își propune să ofere în România servicii web de cea mai bună calitate, la un cost prietenos pentru orice afacere. Merită atenție planul thc.ro wordpress hosting, performant și stabil. Există planuri de web hosting variate, dar accent se pune pe serviciile oferite magazinelor online, în contextul în care nisa e-commerce se dezvoltă accelerat în țara noastră, iar potențialul de creștere este imens.

„Ne propunem să creștem pe ambele planuri – atât internațional, cât și național – și să oferim firmelor din România suportul web necesar pentru a cuceri la rândul lor noi piețe. Comerțul electronic are un potențial de creștere chiar și dincolo de granițele țării, căci vorbim despre piața unică europeană și despre piețe globale. Noi ne asigurăm partenerii că, în materie de hosting web și tot ceea ce înseamnă servicii web, nu au de ce să-și facă griji atâta timp cât noi le suntem furnizori”, promit reprezentanții companiei.

Serverele THC Projects sunt situate în diverse locuri pe glob și asigură performanță pentru orice aplicații online. Interesant mai ales pentru companiile din Romania este că THC deține un datacenter echipat la cele mai înalte standarde chiar în țara noastră, în Cârcea, județul Dolj.

În ultimii ani, în mass-media au apărut tot mai des exemple de afaceri românești de succes care s-au dezvoltat nu din București, ci din localități din provincie. Se dovedește astfel că business-ul nu este necesar să fie concentrat doar în Capitală, ci că există resurse pentru a dezvolta o afacere de succes oriunde în țară, atâta timp cât există un plan bun, o echipă construită corect, alături de multă muncă și multă pasiune pentru atingerea unor obiective curajoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS