Acasă Actualitate Cocaină depistată într-o imprimantă sosită din Spania. Un bărbat reținut

Cocaină depistată într-o imprimantă sosită din Spania. Un bărbat reținut

-

O tânără de 17 ani și un bărbat de 42 ani au fost surprinși în flagrant, ieri, în Slatina, în timp ce ridicau un colet sosit din Spania.

Anchetatorii i-au prins pe cei doi în timp ce ridicau coletul sosit din Spania. Tânăra și bărbatul au venit din Bucuirești, special pentru a ridica respectivul colet, care conținea o imprimantă. În imprimantă, însă, anchetatorii au descoperit mai multe pachete cu droguri, în total cântărind peste 1,5 kilograme.
„La data de 31.01.2019 procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict,pe raza municipiului Slatina, în urma căreia au depistat două persoane, în vârstă de 17 și respectiv 42 de ani, în timp ce ridicau un colet expediat din Spania care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.
În interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 g.cocaină.
La data de 30.01.2019 procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Olt au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului N. V., pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc“, a transmis DIICOT.

Alina Mitran

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.