Acasă Actualitate Coloană de mașini pe cinci kilometri pe drumul spre Poiana Brașov. Turiștii,...

Coloană de mașini pe cinci kilometri pe drumul spre Poiana Brașov. Turiștii, sfătuiți să ia autobuzul

-

Poiana Brașov este arhiplină și miercuri, iar pe drumul spre stațiune se merge bară la bară, potrivit HotNews. Autoritățile fac apel către turiști să folosească mijloacele de transport în comun, având în vedere că s-a format o coloană de mașini pe o distanță de aproximativ cinci kilometri, din Brașov până în Poiană.
„În acest moment este coloană de la kilometrul 7 până în Poiana Brașov, pe o distanță de 5 kilometri”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.
Pentru că turiștii încă urcă în stațiune cu mașinile proprii, iar locurile de parcare sunt ocupate, municipalitatea face un apel către turiști să folosească autobuzul de Poiană.
„Cei care urcă cu mașinile proprii riscă să petreacă mult timp în trafic și ajunși în Poiană să nu găsească loc de parcare”, avertizează reprezentanții municipalității brașovene.
Un echipaj al Poliției Locale redirecționează mașinile spre parcarea multietajată, dar
ținând cont de numărul mașinilor aflate deja în coloană, în curând și parcarea aceasta va fi plină.
Apeluri similare au fost lansate de autorități și în ultimele două zile, când parcările din Poiana Brașov au fost pline.
În Poiana Brașov sunt disponibile aproximativ 4.000 de locuri de parcare.
Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.