7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateImpact violent între un BMW şi un Opel, pe DJ 561D. Patru persoane au fost transportate la spital

Impact violent între un BMW şi un Opel, pe DJ 561D. Patru persoane au fost transportate la spital

Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident de circulaţie produs aseară, pe DJ 561D, între localităţile Galiciuica şi Băileşti. Potrivit poliţiştilor doljeni, un tânăr de 21 de ani, din Băileşti, care conducea un BMW pe DJ 561D, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens. BMW-ul scăpat de sub control a fost lovit în plin de un autoturism Opel, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 37 de ani, tot din Băileşti. În urma impactului violent, atât cei doi şoferi, dar şi doi pasageri din Opel au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, responsabil pentru producerea accidentului a fost şoferul de 21 de ani, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, mai exact a intrat cu viteză prea mare într-o curbă şi a derapat.
A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii doljeni amintesc şoferilor că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei. De asemenea, şoferilor le este recomandat să respecte regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România. Pe timp de iarnă o atenţie deosebită necesită şi sistemul de ventilaţie-dezaburire a parbrizului şi luneta maşinii, care trebuie să funcţioneze foarte bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS