14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKlaus Iohannis, mesaj de 1 Decembrie: „Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor”

Klaus Iohannis, mesaj de 1 Decembrie: „Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor”

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Ziua Națională, susținând că românii au „o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor”.


„Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, momentul fondator al existenței noastre naționale. Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor, că îl apărăm și îl prețuim. Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!​”, a scris Iohannis pe Facebook, în mesajul de 1 Decembrie.(sursa:hotnews)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS