10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSud-coreeanul Jaewoo Lee va fi noul șef al misiunii FMI pentru România și Bulgaria

Sud-coreeanul Jaewoo Lee va fi noul șef al misiunii FMI pentru România și Bulgaria

Fondul Monetar Internațional (FMI) l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee în funcția de șef al misiunii FMI pentru România și Bulgaria, acesta urmând să-l înlocuiască din 7 decembrie pe Reza Baqir, care va primi un nou post conform politicilor interne ale organizației financiare internaționale, informează Agerpres.

„Sunt foarte încântat să anunț că Jaewoo Lee a fost desemnat noul șef al misiunii FMI pentru România și Bulgaria, din 7 decembrie 2017. Dl. Lee îl înlocuiește pe dl. Reza Baqir, care va primi un nou post conform politicilor interne ale organizației financiare internaționale”, a afirmat Alejandro Hajdenberg, reprezentantul FMI pentru România și Bulgaria.

Înainte de numirea sa, Jaewoo Lee a fost șeful misiunii FMI în Sri Lanka, care este inclusă din 2016 într-un program al organizației financiare internaționale.

Anterior, acesta a ocupat, în cadrul FMI, postul de adjunct al șefului diviziei de studii pentru regiunile Asia și Pacific și a lucrat la divizia macroeconomie din cadrul Departamentului de cercetare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS