Polițiști botoșăneni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, efectuează, în această dimineață, percheziții domiciliare pe raza municipiului Iași, la principalii suspecți în cazurile unor furturi din locuință, informează Mediafax. Un comunicat de presă al IPJ Botoșani arată că din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 14—23 noiembrie 2017, suspecții ar fi pătruns prin efracție și sustras bunuri din mai multe locuințe din municipiul Botoşani. Potrivit sursei citate, persoanele în cauză au fost reținute de polițiștii botoșăneni pe 23 noiembrie, în urma unei acțiuni desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimează 60.000 euro.

La acțiune participă polițiști de investigații criminale și luptători SAS din cadrul IPJ Botoșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Iași.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.