12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoșta Română va desființa 56 de posturi de conducere

Poșta Română va desființa 56 de posturi de conducere

Compania Națională Poșta Română va desființa, în perioada următoare, 56 de posturi de conducere, iar începând din data de 10 octombrie voi transmite comunicări de anulare a tuturor detașărilor efectuate către alte instituții, a declarat, luni, într-o întâlnire cu presa, directorul general interimar al Companiei Naționale Poșta Română (CNPR), Elena Petrașcu.

„În cele patru luni de mandat am de gând să fac capitalizarea Poștei Române. Știu exact în ce am intrat. Știu că sunt foarte multe de rezolvat. Sunt femeie, dar dacă voi considera că trebuie să am ceva să fiu și bărbat, voi fi și bărbat. Am venit cu o propunere de organigramă pentru reducerea funcțiilor de conducere. Astfel, la ora actuală există 102 posturi de conducere, dintre care 13 de directori, iar restul șefi de departamente, șefi de direcții. Am știut că organigrama Poștei Române este umflată. Atunci, vor fi reduse 56 de posturi de conducere. Foarte multe posturi sunt organizate din detașări. Au fost detașați oameni la ANCOM, la compania de drumuri etc.”, a spus Petrașcu, potrivit Agerpres.

Directorul interimar al Poștei Române a explicat că persoanele detașate vor fi rechemate la post în companie, iar ulterior se va face o analiză a beneficiilor aduse în urma detașărilor.
Aceasta a adăugat, totodată, că nimic nu se blochează în Poșta Română, iar ‘contractele merg înainte’.
Elena Petrașcu a fost numită director general interimar al Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) la începutul acestei luni, când Consiliul de Administrație al companiei a aprobat revocarea directorului general interimar Rareș Stanciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS