10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMyanmar: Au fost găsite în Marea Andaman resturi ale avionului cu peste 100 de pasageri dispărut anterior de pe radare

Myanmar: Au fost găsite în Marea Andaman resturi ale avionului cu peste 100 de pasageri dispărut anterior de pe radare

Autoritățile din Myanmar au anunțat miercuri localizarea în Marea Andaman a unor resturi dintr-un avion militar dispărut mai devreme de pe radare și care avea peste o sută de persoane la bord, transmite AFP, citată de Agerpres.
Contactul cu aeronava a fost pierdut în jurul orei locale 13:35 (07:05 GMT), în timp ce aceasta survola regiunea Dawei, din sud-estul statului Myanmar.
Potrivit unei surse militare locale, la bordul avionului de tipul Y-8 (produs în China) se aflau 120 de persoane, dintre care 106 soldați și membri de familie ai acestora și 14 membri ai echipajului.
Dar o sursă aeroportuară a precizat pentru agenția France Presse că la bord se aflau 116 persoane, dintre care 105 pasageri și 11 membri ai echipajului, iar majoritatea pasagerilor sunt familii ale militarilor, astfel de zboruri fiind organizate de două ori pe lună pentru familiile militarilor.
Avionul decolase de pe aeroportul orașului Myeik, în sudul țării, și avea ca destinație capitala Rangoon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS