Acasă Actualitate Poliția a depistat 169 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau...

Poliția a depistat 169 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate de arestare, în doar o săptămână

-

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 169 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 24 – 30 martie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 121 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 76 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 48 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 36 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar unul avea emisă sentinţă de internare în unitate medicală de specialitate.

Unul dintre cei prinși de polițiști a fost un bărbat, de 30 de ani, din județul Vâlcea, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 9 ani și 8 luni, pentru comiterea infracțiunii de viol, a fost depistat, pe 24 martie, de poliţiştii de investigaţii criminale din Satu Mare. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Satu Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

A treia fabrică prinde contur în Rovinari

Enova Group, o societate specializată în producția de componente mecanice, electromecanice și servicii calificate în domeniul automatizărilor industriale, tocmai a achiziționat fosta...