22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Decretul privind desemnarea lui Grindeanu ca premier, publicat în Monitorul Oficial

Decretul privind desemnarea lui Grindeanu ca premier, publicat în Monitorul Oficial

-

Decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în calitatea de premier a fost publicat, vineri, în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

Tot vineri, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern, potrivit Constituției.

Sorin Grindeanu a fost propus miercuri premier de coaliția PSD — ALDE, după ce anterior șeful statului a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh pentru această funcție. Șeful statului s-a întâlnit joi cu Grindeanu la Palatul Cotroceni.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.