29 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, a fost exclus din USR

Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, a fost exclus din USR

Sergiu Moroianu, sotul vicepresedintelui Uniunii Salvati Romania, Clotilde Armand, a fost exclus din USR prin votul unanim al Biroul National al partidului, dupa ce a acuzat echipa de comunicare si campanie a USR ca ar fi „asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros”, anunta presedintele formatiunii, Nicusor Dan, intr-o postare pe Facebook. „E un moment trist. Prin decizia unanima a Biroului National de aseara, Sergiu Moroianu a fost exclus din USR. Biroul National a sanctionat atacul lipsit de etica la adresa USR, care a ranit miile de oameni care au muncit pentru acest proiect”, a scris Nicusor Dan. Sergiu Moroianu a lansat, miercuri, un atac dur la adresa lui Matei Paun, cel care a coordonat campania electorala a USR, afirmand despre acesta ca este un „personaj controversat” despre care nu se stie „unde a lucrat” si acuzandu-l de o campanie de denigrare si sabotaj la adresa lui Armand.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.

ȘTIRI GdS

Liga Campionilor / S-au tras la sorţi meciurile din...

Astăzi, la sediul UEFA de la Nyon, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

DACIA Logan 3 vine cu noi surprize. Vezi detaliile...

DACIA Logan 3 prezintă mai multe surprize pentru viitorii clienti. Este următorul model din serie pe care se va lansa pentru cumpărătorii...

Iohannis a sesizat CCR privitor la modificarea Legii Educaţiei...

Klaus Iohannis a trimis, astăzi, Curţii Constituţionale o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii pentru modificarea articolului 7 din Legea Educaţiei Naţionale 1/2011.

Rezultatele la etapa specială a Bacalaureatului, afișate

Rezultatele la etapa specială a Bacalaureatului înainte de depunerea contestaţiilor au fost afişate vineri. Contestaţiile se pot depune în...

Legea prin care orice referire la identitatea de gen...

Președintele Klaus Iohannis a atacat vineri la Curtea Constituțională legea adoptată pe 16 iunie de Senat prin care a fost interzisă în...

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.