10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSecret Santa se aprovizionează de la Maison du Paradis

Secret Santa se aprovizionează de la Maison du Paradis

Moş Crăciunul secret, tot mai prezent în peisajul de iarnă românesc al ultimilor ani, primeşte o veste excelentă anul acesta: magazinul Maison du Paradis s-a transformat, în această perioadă, într-un adevărat depozit al cadourilor perfecte de Secret Santa.

Fie că ai extras din pălăria cu bileţele numele unui coleg de serviciu, pe al unui prieten sau al unui membru al familiei, Maison du Paradis este şansa ta de a te transforma în cel mai inspirat Secret Santa din grup. Rame foto de toate formele şi mărimile, vintage sau moderne, căni şi ceşcuţe cu modele pe toate gusturile, ustensile de bucătărie, decoraţiuni tematice, ceasuri de perete, cutii speciale, o mulţime de categorii de produse sunt expuse în colţul de rai al cadourilor, aşteptând să fie alegerea unui Moş Crăciun în acest an.

Şi, pentru că până şi Moş Crăciun savurează din plin avantajele venite o dată cu tehnologia, puteţi lăsa renii să se odihnească şi sania în debara, căci darurile pot fi comandate online, pe www.maisonduparadis.ro, fie că plouă, ninge, e viscol sau traficul e blocat. E atât de simplu să fii Moş Crăciun în această iarnă.

Dacă preferaţi, totuşi, o plimbare pentru a alege cu mâinile voastre cadourile de pe raft, Maison du Paradis vă aşteaptă la numărul 28, pe strada România Muncitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS