7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateR. Moldova: Consulul României în oraşul Bălţi, accidentat grav de către un poliţist care a părăsit apoi locul faptei

R. Moldova: Consulul României în oraşul Bălţi, accidentat grav de către un poliţist care a părăsit apoi locul faptei

Consulul României în oraşul Bălţi din Republica Moldova a fost rănit grav, în timp ce traversa regulamentar strada, de către o maşină condusă de un ofiţer moldovean de investigaţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Făleşti, relatează Mediafax, citând Publika.md.

Poliţistul, care se deplasa cu viteză excesivă la volanul unei maşini, a lovit frontal victima, care s-a dovedit a fi consul în cadrul Consulatului General al României de la Bălţi, informează sursa citată. În urma impactului, oficialul a fost transportat la Spitalul Clinic municipal din Bălţi cu traumatisme grave. În prezent, starea de sănătate a victimei este gravă, dar stabilă.

Accidentul a avut loc pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bălţi. Poliţistul a părăsit apoi locul accidentului, încercând să inducă în eroare ancheta prin convingerea unei alte persoane să-şi asume vina pentru cele săvârşite.

Pentru a asigura obiectivitatea urmăririi penale, dosarul a fost retras din gestiunea poliţiei de către Procuratură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS