10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Șerban Proiect Construct S.R.L – eficiență și profesionalism

Șerban Proiect Construct S.R.L – eficiență și profesionalism

Șerban Proiect Construct S.R.L. este o companie care activează în domeniul construcțiilor civile și industriale. Buna reputație și respectul de care se bucură compania, se datorează faptului că aceasta reușește să livreze orice proiect în timp record, cu maximă eficiență și costuri minime. Un alt atu demn de menționat îl reprezintă echipele de muncitori care au o înaltă calificare și care dau dovadă de profesionalism. Totodată, tehnologia și echipamentele folosite sunt performante pentru a putea face față cerințelor pieței dinamice, dar și pentru a putea rezolva situațiile neprevăzute care pot apărea în timpul etapelor de lucru.

Gama de servicii oferită de Șerban Proiect Construct S.R.L. este una destul de generoasă: lucrări de construcție a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; lucrări de demolare a construcţiilor şi de pregătire a terenului; lucrări de învelitori, şarpante şi terase pentru construcţii; lucrări de finisare; lucrări de construcţii hidrotehnice; lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide (reţele de alimentare cu apă şi canalizare); lucrări de restaurare pentru monumentele istorice.

Mai multe detalii despre Șerban Proiect Construct S.R.L. se pot obține la sediul de pe strada Calea Severinului, nr. 46G, accesând site-ul: www.spc.com.ro sau apelând numărul de telefon 0724034263.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS