12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Alina Gorghiu: Miniştrii vor fi oameni fără carnet de partid, vor fi...

Alina Gorghiu: Miniştrii vor fi oameni fără carnet de partid, vor fi specialişti

-

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, s-a întâlnit, azi- dimineaţă, cu copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Potrivit HotNews, după întâlnire, Alina Gorghiu a declarat că în discuţii a existat “o premisa foarte clară, miniştrii vor fi oameni care nu au carnet de partid, vor fi specialişti”. Întrebaţi despre eventuale propuneri pentru viitorul cabinet, Gorghiu a spus că nu s-a discutat deloc despre nume, Vasile Blaga adăugând că „sâmbătă sau duminică vom discuta şi cu lista de miniştri în faţă”. În acest moment abia demarează discuţiile despre formarea cabinetului, a spus Gorghiu, apreciind că Dacian Cioloş „se va descurcă foarte bine, cu atenţie la selecţia miniştrilor, secretarilor de stat, proiectelor cu care va veni în faţă Parlamentului”.

„Cred că este normal că un prim-ministru desemnat să discute cu liderii partidelor parlamentare, este absolut firesc să se discute”, a comentat, la Parlament, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu. Liderul liberal a admis că este posibil să se discute şi nume de persoane pentru viitorul Guvern, şi a apreciat că „probabil premierul desemnat încearcă să caute nucleul pe care se poate baza, de acţiuni, de propuneri şi de oameni”.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.