18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria unor doljeni. Fetiţa acestora, ascunsă sub pături

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria unor doljeni. Fetiţa acestora, ascunsă sub pături

O fetiţă de doi ani a fost găsită ascunsă sub o pătură şi mai multe haine, într-un microbuz care urma să iasă din ţară prin Vama Nădlac, părinţii fiind cercetaţi penal pentru că au încercat să scoată copilul din ţară fără acte, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră Arad.

În microbuz, se aflau opt pasageri adulţi din Dolj şi şoferul, care urmau să iasă din ţară prin Vama Nădlac. La controlul vehiculului, poliţiştii de frontieră au găsit-o pe copilă acoperită cu o pătură şi cu mai multe haine, pe bancheta din spatele şoferului. „Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care tata şi mama minorei (pasageri în microbuz) au precizat ca nu au documente de călătorie pentru aceasta, însă au prezentat poliţiştilor certificatul de naştere, emis de autorităţile spaniole”, se arată în comunicat. Părinţii fetiţei sunt cercetaţi penal pentru de complicitate la trecerea ilegală a frontierei de stat, urmând ca poliţiştii să stabilească dacă este implicat şi şoferul, un doljean de 38 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS