Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost dus, noaptea trecută, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat. El a fost adus de anchetatori după ce aceştia i-au percheziţionat domiciliul din Voluntari.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014-martie 2015, de către suspectul Lucinschi Sergiu, om de afaceri. În cursul zilei de 30 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, a fost efectuată percheziție domiciliară la o locație situată în județul Ilfov”, potrivit unui comunicat al DNA.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.