Acasă Actualitate Președintele Bulgariei, la Palatul Cotroceni

Președintele Bulgariei, la Palatul Cotroceni

-

Președintele Klaus Iohannis l-a primit vineri, la Palatul Cotroceni, pe omologul său din Bulgaria, Rosen Plevneliev, aflat într-o vizită oficială în România, transmite Agerpres.

Ceremonia primirii a avut loc pe platoul oficial de la Palatul Cotroceni, unde, după intonarea imnurilor celor două state, președintele Rosen Plevneliev a dat onorul Regimentului de Gardă și Protocol. Din delegația președintelui Klaus Iohannis fac parte consilierii prezidențiali Dan Mihalache, George Scutaru, Cosmin Marinescu, Leonard Orban, Tatiana Niculescu Bran, Lazăr Comănescu. Cei doi șefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete și cu participarea membrilor delegațiilor, urmând ca apoi să susțină declarații de presă.Joi, în jurul orei 12.00, la Palatul Cotroceni, președintele Iohannis va oferi un dejun oficial în onoarea președintelui Bulgariei.

Președintele bulgar este primul șef de stat care efectuează o vizită oficială de la preluarea mandatului de către Klaus Iohannis.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.