10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în perioada 10-16 octombrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în perioada 10-16 octombrie

"Casa Magicianului", un film de animaţie plin de aventuri (Foto: cinemagia.ro)
„Casa Magicianului”, un film de animaţie plin de aventuri (Foto: cinemagia.ro)

Cinematograful Colours Cinema a anunţat astăzi programul filmelor care vor rula în săptămâna 10-16 octombrie. Vă prezentăm în continuare producţiile pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care rulează peliculele.

The House of Magic 3D – Casa Magicianului 3D
Regia: Ben Stassen, Jeremy Degruson
În distribuţie: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland
Durata: 85 minute
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul „familiei” trebuie să ia măsuri. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 12:00

The Equalizer
Regia: Antoine Fuqua
În distribuţie: Denzel Washington, Chloë Grace Moretz
Durata: 131 minute
Gen: Acţiune, Crimă, Thriller

În „Equalizer”, Denzel Washington îl interpretează pe McCall, un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită. Dar când McCall o întâlneşte pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor. Înarmat cu calităţi paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutoraţi, McCall iese din detaşarea auto-impusă, simţind că îi reînvie dorinţa de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:00

Dracula: Untold – Dracula: Povestea nespusă
Regia: Gary Shore
În distribuţie: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon
Durata: 90 minute
Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic, Horror

Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în „cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 19:00
Vineri-Miercuri: orele 12:30; 19:30
Joi: ora 12:30

Gone Girl – Fata Disparută
Regia: David Fincher
În distribuţie: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Missi Pyle
Durata: 145 minute
Gen: Dramă, Thriller

Ben Affleck este Nick Dunne, soţ fericit şi împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viaţa sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliţie şi de către părinţii lui Amy, Nick pare să afişeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni şi atitudini inadecvate. Acuzaţiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraş începe să se întrebe cât de bine îşi cunoaşte partenerul sau partenera de viaţă. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să îşi dovedească nevinovăţia. Dar cum poate fi totuşi explicată dispariţia lui Amy? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:00

A Walk Among the Tombstones – Umblând printre morminte
Regia: Scott Frank
În distribuţie: Liam Neeson
Durata: 114 minute
Gen: Acţiune, Crimă, Mister, Thriller

Liam Neeson în rolul principal interpretează rolul lui Matt Scudder, un fost poliţist în cadrul poliţiei newyorkeze, lucrand acum la limita legii, ca detectiv particular neautorizat. Scudder acceptă  să-l ajute pe traficantul de heroină Kenny Kristo  să-i prindă pe cei care i-au răpit şi apoi i-au ucis soţia cu brutalitate. Detectivul află că nu este prima dată când aceştia comit o astfel de crimă… şi că nu va fi nici ultima. Estompând graniţa dintre bine şi rău, Scudder încearcă să-i prindă pe ucigaşi înainte ca aceştia să ucidă din nou, urmărindu-i pe străzile lăturalnice ale New Yorkului. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 13:45
Vineri-Miercuri: ora 21:20
Joi: ora 21:30

The November Man – Nume de cod: Spionul de noiembrie
Regia: Roger Donaldson
În distribuţie: Will Patton, Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Eliza Taylor
Durata: 108 minute
Gen: Acţiune, Crimă, Thriller

„Dragostea nu are loc în viaţa asta…” Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice (Olga Kurylenko), un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor săi colegi. Convins că printre aceştia se află o cârtiţă şi că nu poate avea încredere în nimeni, agentul e gata de orice pentru a-şi termina misiunea şi descoperi sabotorul. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 21:00
Vineri-Joi: ora 14:30

Annabelle – AV
Regia: John R. Leonetti
În distribuţie: Alfre Woodard, Brian Howe, Michelle Romano, Annabelle Wallis
Durata: 98 minute
Gen: Horror

Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună. John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle. Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare. Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de… Annabelle. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 19:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS