17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai mult de zece morți în urma prăbușirii unui elicopter în Hanoi

Mai mult de zece morți în urma prăbușirii unui elicopter în Hanoi

Un  elicopter militar s-a prăbuşit, azi, într-o suburbie a capitalei vietnameze Hanoi. În urma accidentului, zece persoane și-au pierdut viața, iar alte opt au fost rănite, relatează agențiile de presă AFP și Reuters, citând surse vietnameze.
Elicopterul MI-171, de fabricație rusă, se afla în timpul unui antrenament, când s-a prăbușit în districtul Thach That, în partea de vest a orașului, a precizat pentru France Presse un responsabil militar, sub rezerva anonimatului. Accidentul s-a produs într-o zonă rezidențială, la 30 vest de centrul orașului Hanoi, informează agerpres.ro.
Oficialităţile nu au oferit încă nici un bilanț al acestei catastrofe survenite în timpul unui antrenament de formare a parașutiștilor.
Media oficiale consemnează bilanțuri contradictorii. Astfel, cotidianul Tuoi Tre indică cel puțin opt răniți, în timp ce postul de televiziune VTC relevă mai mult de 10 morți și șase răniți.

În 2008, cinci piloți militari vietnamezi și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui avion de fabricație rusă la o periferie a capitalei Hanoi, de asemenea, în timpul unui zbor de antrenament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS